3 kvalitete
koje nas razlikuju od konkurencije

1. Naše iskustvo

Trilit informatika ima osoblje koje već prilikom pokretanje računala zna u čemu je problem, a osim samog popravka kritične komponente pobrinuti će se i oko ostalih dijelova računala.

Trilit informatika osnovana je početkom 2010. godine i od tada su naši djelatnici obavili niz kvalitetnih servisa računala i računalne opreme. Naše ime već je prepoznatljivo na tržištu i imamo mnogo zadovoljnih kupaca.

Računala, laptopi i ostale tehničke stvari dio su naše svakodnevice, od privatnog života do posla. Oni nam omogućuju lakši i kvalitetniji život, te je danas gotovo nemoguće zamisliti život bez njih. Upravo zbog toga veoma je važno njihovo kvalitetno održavanje, a TRILIT informatika do sada je servisirala više od 5000 različitih računala. Upravo je iskustvo, jedan od naših najvećih aduta na tržištu, koji nas stavlja ispred konkurencije.

Nudimo vam brz, pouzdan i kvalitetan servis, a sve to obavljamo s kvalitetnom opremom i stručnim zaposlenicima.

U današnje vrijeme velike konkurencije svatko se upušta u pokušaj popravka računala. Ono što je pitanje koliko kvalitetno može prepoznati kvar i obaviti popravak? Trilit informatika ima osoblje koje već prilikom pokretanje računala zna u čemu je problem, a osim samog popravka kritične komponente pobrinuti će se i oko ostalih dijelova računala. Čišćenje ventilatora i provjera ostalih komponenti sastavni su dio svakog servisa.

2. certificirani serviseri

Bez konstantnog učenja o novim tehnologijama i usavršavanju servisnih zahvata, ne bi se uspjeli pozicionirati kao vodeći servis u gradu Zagrebu. Stručnost naših servisera je potvrđena od strane certificiranih tehnoloških centara u Hrvatskoj i Europi.

Razvoj računalne tehnologije je iz dana u dan sve brži i brži. Biti kompetentan i kvalitetan servis, iziskuje svakodnevno upoznavanje i učenje o novitetima u računalnoj tehnologiji. Naši djelatnici se educiraju ne samo o hardweru nego i o novitetima na polju softwarea te na taj način, osiguravamo da smo u stanju pružiti vrhunski servis.

Pojavom naprednijih operativnih sistema, raznih kompjuterskih virusa i upotreba interneta u svakom momentu života korisnika računala, dovela je do toga da se servisu računala pristupa multidisciplinarno kako bi se ostvarila sinergija znanja naših djelatnika prilikom detekcije problema i otklanjanje istog.

3. servisiramo sve poznate marke računala

Ponosni smo na to da popravljamo sve vrste računala i laptopa, neovisno o kojoj se marki radi! Na stanju imamo i razne dijelove hardvera koji nam omogućuju brz popravak bez potrebe za čekanjem određenih komponenti.

Ponosni smo na to da popravljamo sve vrste računala i laptopa, neovisno o kojoj se marki radi! Na stanju imamo i razne dijelove hardvera koji nam omogućuju brz popravak bez potrebe za čekanjem određenih komponenti.

Ne želite izgubiti podatke sa računala nakon kvara hard diska ili niste sigurni o kakvom kvaru se radi? Ne želite se upuštati u proces popravka sa ne provjerenim servisom računala? Ne brinite se, Trilit informatika je ovdje za vas! Kroz dugi niz godina rada kroz naše ruke prošli su razni modeli i marke računala. Imamo dugogodišnje iskustvo u popravku i vještine potrebne za brzo i kvalitetno uklanjanje kvarova.

Neovisno o tome je li vaše računalo DELL, Apple, Asus ili pak neke druge marke, kod nas ga možete popraviti.

Firma Trilit  informatika d.o.o. osnovana je u siječnju 2010. godine. Radimo sve vrste servisa računalne opreme, te prodaju istih. Stručno i kvalificirano osoblje glavni je adut naše firme i uvijek ga rado ističemo jer su upravo zaposlenici glavni ambasadori naše tvrtke. Vodimo se opće poznatom frazom “kupac je uvijek na prvom mjestu”, te upravo zbog toga nerijetko imamo razne promotivne ponude u našoj trgovini.

Klijenti o nama